Winters concert boordevol romantiek

Foto:

BEVERWIJK – De meeste mensen stellen zich bij een Russisch kerstfeest voor: een meter sneeuw, stomende samovars en mystieke rituelen. Maar vergeet vooral de meeslepende muziek niet! Het wereldberoemde Don KosakenChor Russland is een begrip in heel Europa en een graag geziene gast op internationale concertpodia.

Bijna alle grote Russische componisten hebben zich met het romantische lied bezig gehouden. Dit erfgoed is daarom een onuitputtelijke bron van poëtische figuren en prachtige melodieën. Met de nieuwste tournee, ‘A Russian Winter’, betovert het koor het publiek met een gevarieerde mix van winterse vocale en instrumentale werken. 

Tijdens hun concerten brengen de zangers en het ensemble een fascinerende reeks van Russische composities en Slavische volksliederen en wordt het publiek in vervoering gebracht door de karakteristieke samenzang. ‘A Russian Winter’ staat onder leiding van de Nederlandse chef-dirigent Marcel Verhoeff en wordt begeleid door het State Soloists Ensemble Philarmonia. Al met al een meeslepend souvenir uit Rusland.

Kaarten vanaf  € 25,50 op vrijdag 19 december om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.