Vrolijkheid op een dijk in Heemskerk

HEEMSKERK – Het is zeker niet vanzelfsprekend dat buurtbewoners bij het passeren elkaar goedendag zeggen. Waarom is dat nodig zullen sommige mensen denken.. Of wellicht speelt de bescheidenheid een rol? Één ding is zeker, bij het voorbijgaan vanochtend aan wandelvereniging WSV de Zwervers én de bewoners van Harteheem, hoor je op zijn minst tien keer “Goedemorgen!” En dat stemt tijdens de ‘donkere dagen’ in december, zo blijkt vandaag, tot vrolijkheid bij wandelaar en voorbijganger.

Eens per kwartaal gaat de wandelvereniging uit Beverwijk, opstap met de bewoners van Harteheem. De wandelaars nemen de mensen met een beperking, meestal mee naar het Park Assumburg in Heemskerk. Vanaf De Circel, over de dijk naar de kasteeltuin en het park. Met groot plezier volgen de onverstoorbare bewoners de wandelaars van WSV de Zwervers. 

d61b5li8jn5t765ep4rjwgc7a

Het samenpakken van donkere wolken boven het park, lijkt niemand in de wandelgroep iets te deren. Voor ons is het een geschikt moment om nog even “Goedmorgen!” te roepen.

w1assel8ieldrzyprkgqcao80

Meer informatie over wandelvereniging WSV De Zwevers? Klik hier. 

Beverwijk Nieuws / Dennis Mantz