112

Website in nieuw jasje!

BEVERWIJK – Je kijkt naar de nieuwe vormgeving van Beverwijk Nieuws: fris, interactief, snel(ler) en klaar voor de toekomst! Wij zien het als een virtueel kerstcadeau aan de lezers, adverteerders én onszelf; de redactie!

In de afgelopen maanden heeft ons team ‘achter de schermen’ keihard gewerkt om de website (nog) betrouwbaarder, toegankelijker en attractiever te maken voor de bezoeker, partners en adverteerders. Dat wil zeker niet zeggen dat we na vandaag klaar zijn. Sterker nog: In de komende weken zullen er nog genoeg verbeteringen, aanvullingen en extra futures worden toegevoegd. Blijf ons dan ook vooral volgen!

Wat is er zoal veranderd:
– Nieuwe vormgeving (voor zowel pc, tablet en smartphone)
– Weerpagina + live buienradar voor Beverwijk
– Praktische koppeling met landelijke nieuws
– Live Twitter en Instagram functie
– Nieuwe app (binnenkort)
– Agenda (binnenkort)
– Adverteerders ook op detailniveau in artikel zichtbaar

Heemskerk.Nieuws.nl
Vanaf medio januari lanceren we in navolging op Beverwijk een nieuw nieuwsplatform in de regio: www.heemskerk.nieuws.nl! Als eerste het nieuws uit Heemskerk ontvangen op je tijdlijn?! Like dan vast de HeemskerkNieuws Facebookpagina!

Partner worden van Beverwijk- of Heemskerk Nieuws?
Natuurlijk; adverteerders geven ons bestaansrecht. Daar zijn we dan ook erg trots en zuinig op. Dat neemt niet weg dat het voor onze relaties en partners ook erg interessant is, om zichtbaar te zijn op ons platform. Zo bezochten bijvoorbeeld vanaf 1 augustus j.l. meer dan een half miljoen aantoonbare bezoekers Beverwijk Nieuws! Meer weten? Stuur mij dan een e-mail op [email protected]

Heb je vragen, tips voor de redactie of mij als beheerder van Nieuws.nl in Beverwijk en Heemskerk? Aarzel dan niet om mij een e-mail te sturen of te bellen op 06-14699634.

Ik wens al onze bezoekers, partners en adverteerders prettige feestdagen en een voorspoedig Nieuw(s)jaar!

Met vriendelijke groet,

Dennis Mantz
Beverwijk- en Heemskerk.Nieuws.nl

Reacties