Fotowedstrijd Zomerpodium Heemskerk

Foto: Zomerpodium

Stichting Zomerpodium Heemskerk organiseert voor het 15e jaar gratis toegankelijke culturele en muzikale activiteiten voor Heemskerk en omgeving. Vanwege dit speciale jaar wordt er een fotowedstrijd gehouden.

Iedereen die een van de activiteiten van Zomerpodium Heemskerk heeft bezocht en daar foto’s van heeft gemaakt, wordt uitgenodigd mee te doen. De foto’s van de winnaars worden tentoongesteld tijdens het Zomerfestival Marquette op 5 juli aanstaande.

Wat moet je doen om te winnen?
Stuur je meest mooie, indrukwekkende, ontroerende, spectaculaire foto die je tijdens een van de activiteiten van Zomerpodium Heemskerk hebt gemaakt naar [email protected]. Zet in de onderwerpregel “fotowedstrijd” en vermeld in de tekst je naam en telefoonnummer en het jaar waarin je de foto hebt gemaakt. Als je wilt mag je meer informatie toevoegen, maar dit hoeft niet per se. Op de website www.zomerpodiumheemskerk.nl zijn de activiteiten van alle jaren terug te zien.

Wat kun je winnen
Van alle jaren 2001 tot en met 2014 wordt één winnaar gekozen. Deze 14 foto’s worden langs de oprijlaan van landgoed Marquette tentoongesteld tijdens het Zomerfestival Marquette zondag 5 juli 2015. Uit deze inzendingen wordt door een deskundige jury een hoofdwinnaar gekozen. Naast eeuwige roem krijgt deze winnaar een mooie prijs.

Zomerfestival Marquette 2015
Lekker liggen in het gras of rondlopen op landgoed Marquette in Heemskerk terwijl de klanken van topbands je oren bereiken, je neus verwend wordt door de geuren van biologisch verantwoorde hapjes en al je zintuigen geprikkeld worden door straattheater en kleinkunst. Klik hier voor de Facebookpagina.

Reacties