Goede buren-voordeel op Meubelboulevard

Foto: Beverwijk Nieuws / Dennis Mantz

Beverwijk – De verzorging van je goudvis of de post wegnemen van de deurmat tijdens je vakantie aan het Gardameer. Het zou een goede buur kunnen zijn. Op de Parallelweg in Beverwijk gaan ‘buurtjes’ McDonald’s en Indoor Carwash zelfs nog een stapje verder.

De twee bedrijven op de Meubelboulevard slaan de handen ineen: een zakelijk één-tweetje tussen twee goede buren, waarbij de bezoekers profiteren. Esther Geerling, restaurantmanager bij McDonald’s Beverwijk, duidt de samenwerking als ‘Goede buren voordeel’. „Indoor Carwash en McDonald’s Beverwijk zijn als goede buren een voordelige samenwerking begonnen.” Wie vanaf vandaag een van deze filialen bezoekt ontvangt bij de kassa een flyer met diverse aanbiedingen. „Met de voordeelbonnen bij Indoor Carwash en McDonald’s bespaart de klant al snel en eenvoudig tientallen euro’s”, zo benadrukt Esther.

IMG_5376

Voordeel bij Indoor Carwash (Let op: nieuwe huisstijl!)

Een waspas bij Indoor Carwash is verkrijgbaar voor € 25,00 met € 10,00 bonus. Dat betekend: € 25,00 = € 35,00 bij inlevering van de coupon. Maak je gebruik van het superwax pakket, dan bespaar je na inlevering € 4,50 en voor het basispakket kun je een € 2,00 muntstuk in de knip houden.

McDonald’s voordeelbonnen

Bij McDonald’s zijn er aanbiedingen voor elk wat wils. Denk aan de heerlijke ontbijtcombinatie voor € 3,00 of  de lekker ‘samen delen aanbiedingen’ zoals twee keer een McKroket voor € 3,00. De kids profiteren van twee Happy Meals voor maar € 6,00. Conclusie: zo wordt het na een ontbijtsessie of diner wel erg leuk om de auto te wassen!

(advertorial)

Reacties