BaakBelevenis op het strand van Wijk aan Zee

Foto: Baakbelevenis

Wijk aan Zee – Woensdag 29 juli organiseren we de Baakbelevenis op het strand van Wijk aan Zee! Van 10.00 tot 14.30 uur kun je deelnemen aan verschillende activiteiten. Ga bijvoorbeeld mee vissen naar het leven in zee, doe mee met de strandspeurtocht of maak de mooiste sieraden!

Om 10.00 uur en om 11.00 uur gaan we met een groot sleepnet op zoek naar het leven in zee. Help ons vissen naar zeesterren, vissen en pietermannen. Daarnaast kun je tijdens de BaakBelevenis met een visnetje zelf op zoek naar garnalen. Ook kun je meedoen aan de strandspeurtocht of je eigen sieraden maken van strandvondsten. Alle activiteiten zijn gratis en iedereen is van harte welkom!

De activiteiten worden georganiseerd op het strand van Wijk aan Zee voor strandpaviljoen De KUSt, deze strandopgang is te bereiken vanaf de Relweg. In geval van storm of onweer komt de activiteit te vervallen, volg Facebook voor de laatste berichtgeving hierover. Volg ook NME De Baak op Facebook voor de komende activiteiten op kinderboerderij de Baak. NME De Baak organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving.

Update:

“In verband met de weervoorspellingen voor woensdag 29 juli a.s. annuleren we de BaakBelevenis op het strand van Wijk aan Zee. We verplaatsen de activiteit naar woensdag 12 augustus van 10.00 tot 14.30 uur en hopen op betere weervoorspellingen.”

Reacties