Optreden MDY Band in café Sport

Foto: redactie

Op zaterdag 15 augustus treedt de MDY Band op tijdens de feestweek Beverwijk. Het optreden vindt plaats in café Sport. De MDY Band speelt rockcovers uit de top 100, maar maakt tijdens haar optreden verrassende uitstapjes naar funk & soulklassiekers.

Na een aantal optredens tijdens de feestweek van Uitgeest is dit een primeur voor de band. Het optreden start om 21.00 uur en de toegang is gratis. De MDY Band bestaat uit Bert Pannekeet (zang & keyboard), Eddy Satoer (gitaar), Bart van de Bovenkamp (basgitaar) en Egon van Zon (drums). Met nummers van onder meer Kings of Leon, Rolling Stones, Red Hot Chili Peppers, Tom Jones, Pearl Jam, Foo Fighters en Nirvana staat de band garant voor een feest van herkenning. Daarnaast is het repertoire afgelopen maanden uitgebreid met een flink aantal nieuwe nummers, zoals een spetterende Rock & Roll medley en nieuwe nummers van Cream, Queen, REM en de Dijk.

Achtergrond MDY
In september 2010 begint de MDY Band als gelegenheidsformatie voor een éénmalig optreden. Maar het enthousiasme binnen de band en bij het publiek tijdens het optreden smaken naar meer. Dus volgen er al snel optredens in de IJmond en vervolgens ook daarbuiten zoals in Haarlem en Heemstede. Inmiddels heeft de band al meer dan twintig optredens achter haar naam staan. Kijk voor meer informatie en aankomende optredens  op http://mdyband.wordpress.com.

Reacties