Zwemmarathon in Sportfondsenbad Beverwijk

Foto: Sportfondsenbad

Op zaterdag 31 oktober wordt in het Sportfondsenbad Beverwijk van 14.00 tot 18.00 uur een zwemmarathon georganiseerd. Ook dit is een activiteit ter gelegenheid van het jubileumjaar van het zwembad, wat op 6 november aanstaande, 50 jaar bestaat.

Het is de bedoeling dat teams, bestaande uit maximaal vijf personen, tussen 14.00 en 18.00 uur zoveel mogelijk banen gaan zwemmen. De marathon is voor alle zwemliefhebbers vanaf 8 jaar, die minimaal in het bezit zijn van een A-diploma. Tijdens de marathon bepaalt een team zelf hoeveel banen ieder teamlid zwemt. Hierdoor kunnen zowel geoefende als ongeoefende zwemmers deelnemen want uiteindelijk wordt het totaal aantal banen van het gehele team geteld.

Iedere deelnemer ontvangt een uniek aandenken en natuurlijk is er na afloop een prijsuitreiking. Tevens krijgen deelnemers twee consumptiebonnen en zal een bekende Beverwijkse DJ tijdens de marathon voor een gezellige sfeer zorgen. Kortom, een unieke manier om in een feestelijke sfeer, samen met vrienden, familie, collega’s of sportmaatjes een mooie prestatie te leveren.

De kosten voor deelname bedragen € 25,00 per team en inschrijven is, tot uiterlijk 1 oktober, mogelijk bij de receptie van het zwembad. Meer informatie en voorwaarden over dit zwemevenement zijn te vinden op www.sportfondsenbadbeverwijk.nl

Reacties