Krystl in Kennemertheater

Foto: (Foto: Kennemertheater)

Zangeres Krystl bestormt al jaren de hitlijsten met haar popsongs en speelde de afgelopen vier jaar op festivals en in clubs. Nu gaat ze voor het eerst het theater in. In het klein. Intiem.

Krystl weet live het publiek telkens weer te verrassen met haar veelzijdigheid en brede muzikaliteit. Van een tribute op het North Sea Jazz Festival van haar grote voorbeeld Etta James tot duetten met Marco Borsato en Bløf. Krystl doet wat ze voelt en wat ze leuk vindt en laat zich niet makkelijk in een hokje stoppen.

Tijdens dit sfeervolle theaterconcert zal ze zowel nummers van haar eerste twee albums als nieuw werk ten gehore brengen. Covers die ze altijd op eigen wijze weet te brengen, komen ook voorbij. Giel Beelen is groot fan: “Als Krystl komt, is het altijd een muzikaal feestje op de speelplaats. Ze is een ster in mijn item om een cover uit de MegaTop50 te spelen. De term ‘gekrystaliseerd’ is een begrip geworden. Nog steeds een groeidiamant.”

Krystl won een 3FM Award en een Edison voor Beste Nieuwkomer.
Fris en gepassioneerd, met beide benen op de grond slaat Krystl in dit programma nieuwe paaltjes in de grond en stapt zelfbewust uit de gepolijste comfortzone.

Kaarten vanaf € 17,50 voor de try-out op  donderdag 22 oktober om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties