Animal Farm help recyclen

Foto: Wim Meijer Fotografie

Bij Dierentuin Animal Farm kunnen bezoekers vanaf nu kleine elektrische apparaten inleveren. De dierentuin werkt samen met Wecycle, een organisatie die gespecialiseerd is in het inzamelen en recyclen van afgedankte elektrische apparaten.

Steeds meer worden we ons bewust van de nadelige effecten voor het milieu als afval niet gescheiden wordt en daardoor niet op een verantwoorde manier kan worden verwerkt. Om die reden komen er steeds meer plekken waar we onze afgedankte kleine elektrische apparaten kunnen inleveren. Vanaf vandaag is Dierentuin Animal Farm ook zo’n plek. De kleine dierentuin ontvangt hiervoor een financiële bijdrage van Wecycle van €250, – per jaar. Met dit bedrag kan de Animal Farm naar eigen inzicht spullen aanschaffen die ten goede komen aan de dieren in de superkleine dierentuin. Zeg maar een ‘win-win-situatie’ die niet alleen voor het milieu, maar ook voor Animal Farm iets oplevert.

WeCycle

Mede dankzij de samenwerking met Wecycle en andere sponsoren (waarvan de minidierentuin er nog altijd meer kan gebruiken) kan Animal Farm een veilige opvangplaats zijn voor dieren die zeven dagen per week gratis kan worden bezocht. Veel kinderen maken hier, vaak voor de eerste keer van hun leven, kennis met schildpadden, leguanen, neusberen,stekelvarkens, dwergmangoesten, zilvervosjes en diverse vogelsoorten.

Informatie over Dierentuin Animal Farm op www.animalfarm.nl
Meer over Wecycle op www.wecycle.nl

 

 

Reacties