55+

Weerbaarheidstraining in Paviljoen Westerhout

Foto: Wim Meijer Fotografie

Vanaf 1 november gaat in Paviljoen Westerhout een serie van vijf weerbaarheidstrainingen van start. De trainingen komen tot stand in samenwerking met Stichting Welzijn Beverwijk en  Sociaal team West.

Meer dan alleen fysieke weerbaarheid
Bij het begrip ‘weerbaarheidstraining’ wordt vaak gedacht aan het jezelf fysiek verdedigen. Maar naarmate men ouder wordt zal men het veel vaker moeten hebben van een subtielere manier van zichzelf weerbaar opstellen. Het begrip ‘weerbaar’ heeft immers niet alleen te maken met het zichzelf fysiek kunnen verdedigen, maar ook met het voor zichzelf opkomen, het durven geven van een eigen mening en het aangeven van grenzen. Het zijn vooral díe zaken waar de cursus op inzoomt.

Gedurende de trainingen, die anderhalf uur duren gaan de cursisten aan de slag met verschillende oefeningen en kunnen ze ook met elkaar ervaringen uitwisselen.

De trainingen worden gegeven op zondag 1, 15 en 22 november en op 6 en 13 december van 14.30 tot 16.00 uur. De kosten voor de hele serie trainingen bedragen € 50,- (inclusief thee of koffie)

Aanmelden kan telefonisch via 0251-228624 of per email: [email protected]
Ook is het mogelijk om persoonlijk langs te komen. Het adres is: Westerhoutplein 3, 1943 AA Beverwijk.

Reacties