Herfstvakantie in De Hoep

Foto: Wim Meijer Fotografie

CASTRICUM – De dagen worden korter, bladeren vallen van de bomen en paddenstoelen schieten uit de grond, kortom Herfst. Tijdens de herfstvakantie is er veel te doen en te beleven in en om Bezoekerscentrum De Hoep.

Ga mee op paddenstoelenexcursie of bushcraften, kom vliegenzwam vilten, speuren of schat zoeken, leer Japans vouwen in de origami-workshop of ga mee met heksje Hoeplakee en ontdek het geheim van de zingende paddenstoelen.

Vragen aan de boswachters van het Noordhollands Duinreservaat? Vanaf donderdag 15 oktober is hun kantoor gevestigd in het bezoekerscentrum. Op donderdag 22 oktober geeft boswachter Natasja Nachbar een lezing over ‘kleine belevenissen’ in het duingebied voor iedereen die nieuwsgierig is. Beide activiteiten zijn gratis toegankelijk (maar opgeven is noodzakelijk).

Bezoekerscentrum De Hoep is te vinden aan de Johannisweg in Castricum. Meer informatie en aanmelden www.pwn.nl/eropuit of bel met 0251-66 10 66. Bezoekerscentrum de Hoep is in de herfstvakantie geopend van maandag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Reacties