Benefietconcert voor Stichting Laat Kinderen Lachen

Foto: Stichting Laat Kinderen Lachen

Zondag 8 november organiseert Stichting Laat Kinderen Lachen een benefietconcert in Hotel-restaurant de Wijkerhaven met een groot aantal artiesten.

Elk kind verdient een lach op het gezicht
Het concert is een initiatief van zangeres Sasja Brouwers, die als ambassadrice voor ‘Stichting Laat Kinderen Lachen’ probeert om met dit soort acties geld in te zamelen. Het ingezamelde geld wordt door de stichting gebruikt om op allerlei manieren kinderen te helpen die een steuntje in de rug nodig hebben, zoals een dagje uit met zieke kinderen, een bezoekje in het ziekenhuis, een dagje met het hele gezin naar een pretpark of cadeautjes met de feestdagen voor kinderen uit gezinnen die daarvoor geen geld hebben. Alles vanuit de gedachte van ‘Elk kind verdient een lach op het gezicht’.

Artiestenparade
Het concert op 8 november duurt van 15.00 tot 20.00 uur en belooft één grote artiestenparade te worden, afgewisseld met het optreden van een dj. Daarnaast kunnen de bezoekers ook deelnemen aan een tombola, waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Al deze prijzen zijn gratis  beschikbaar gesteld door het bedrijfsleven.

Kaarten
De toegangskaarten voor het concert kosten € 10,- en zijn op de dag zelf aan de deur verkrijgbaar. Wie zeker wil zijn van een plaatsje in de zaal kan ook kaarten vooraf reserveren via: [email protected]
Alle artiesten treden deze dag volledig belangeloos op, waardoor de opbrengsten van de kaartverkoop voor de volle honderd procent ten goede komen aan ‘Laat kinderen lachen’.

Donaties
Behalve door het kopen van toegangskaarten zijn uiteraard ook donaties (zowel particulier als van bedrijven) van harte welkom. Informatie hierover kun je vinden op de website van de stichting: www.laatziekekinderenlachen.nl

benefiet-sasja-def

Reacties