Beverwijk Open soccersquashtoernooi

Foto: MAX Sports & Wellness

Met een druk bezet wedstrijdschema en bijna alle Nederlandse soccersquashtoppers present, belooft dit een mooie avond topsport te worden bij MAX Sports & Wellness.

De deelnemende soccersquashers komen vanuit uit het hele land. Reeds 24 uur na de bekendmaking van het toernooi was het maximale aantal deelnemers van 40 bereikt. Het bewijst dat deze nieuwe sport enorm aan populariteit wint. Net als met voetvolleybal zien we dat steeds meer voetballers soccersquash gebruiken als extra training voor hun sport.

Over soccersquash
Soccersquash is een kruising tussen voetbal, voetvolley en squash. Er wordt met een voetbal gespeeld op een squashbaan. Hierbij mag de bal (net als bij voetbal) gespeeld worden met het hele lichaam, behalve met de armen. Op de (soccer)squashbaan gelden dezelfde uitlijnen als bij squash en de bal moet met maximaal 3 keer hooghouden op de voormuur gespeeld te worden.

soccertoer1
Foto: MAX Sports & Wellness

Voor soccersquash moeten de spelers niet alleen over een bijna extreem goede voetbaltechniek beschikken, maar ook over een goede conditie en tactisch inzicht omdat, net als bij squash, ook gebruik gemaakt mag worden van de zijmuren. Niet alleen voor de spelers, maar ook voor toeschouwers is het puur genieten, want soccersquash staat garant voor sensationele spelmomenten.

Vanaf 19.00u
De Beverwijk Open op 30 oktober start om 19.00u. Naar verwachting zal de finale rond 23.00u gespeeld worden. Gedurende de hele avond is publiek natuurlijk van harte welkom.

 

Reacties