Ondernemers welkom op Beursvloer IJmond Noord

Foto: Beursvloer IJmond Noord

Op dinsdag 27 oktober biedt A9 Studio’s in Uitgeest onderdak aan ‘Beursvloer IJmond Noord’,  een uniek evenement waarbij maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven elkaar ontmoeten en deals sluiten met gesloten beurs.

Waar kun je zo al aan denken? Bijvoorbeeld een plaatselijke voetbalvereniging die nieuwe tegels in de kleedkamers krijgt in ruil voor een jaar lang een reclamebord langs het hoofdveld. En zo zijn er talloze voorbeelden te bedenken.

Nog ruimte voor meer ondernemers
Het is voor de vijfde keer dat dit unieke evenement plaatsvindt en de organisatie is kan zich dan ook al verheugen over het grote aantal aanmeldingen. Vooral de maatschappelijke organisaties hebben massaal hun komst aangekondigd. En ook is er al een mooie lijst met belangstellende ondernemers, al mag deze nog wel worden uitgebreid.

Opening door drie burgemeesters
Speciale gast tijdens deze jubileum-editie is gedeputeerde van de provincie Noord-Holland Jaap Bond die voorafgaand aan de beursvloer de aanwezigen zal toespreken. Aansluitend zal hij samen met de burgemeesters van Beverwijk, Heemskerk en Uitgeest om exact 16.00 uur met een slag op de gong de Beursvloer officieel openen. De algehele presentatie is in handen van Kamran Ullah, die zich voor de vijfde keer belangeloos inzet voor het event.

Het programma:

15.00 uur        Ontvangst

15.35 uur        Welkom door Ineke Edzes-Altenade, voorzitter Beursvloer IJmond Noord

15.40 uur        Gedeputeerde van de provincie Noord-Holland Jaap Bond

16.00 uur        Officiële opening door Jaap Bond en de Burgemeesters/wethouders van Beverwijk, Heemskerk en Uitgeest

16.00 uur        Start matchen op de Beursvloer

18.00 uur        Einde Beursvloer en bekendmaking van het aantal matches

Kijk op www.beursvloerijmondnoord.nl of stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie of om u alsnog aan te melden.

Reacties