Record aantal matches voor jubilerende Beursvloer IJmond Noord

Foto: Beursvloer IJmond Noord

Beursvloer IJmond Noord is wederom een succes geworden. Dinsdag 27 oktober was A9 Studio’s in Uitgeest omgetoverd tot Beursvloer, waar bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar handelden in klussen, kennis, mensen en middelen.

Kamran Ullah
Ondernemers, verenigingen en stichtingen kwamen gezamenlijk tot 182 matches, een record ten opzichte van voorgaande jaren. Net als bij voorgaande edities was het Kamran Ullah die, na het klinken van de gong, de presentatie voor zijn rekening nam en ‘vraag en aanbod’ tot elkaar gebracht.

Begeleid door muzikale optredens en dansvoorstellingen zochten niet alleen ondernemers en maatschappelijke organisaties elkaar, maar ook de maatschappelijke organisaties onderling wisten elkaar opvallend goed te vinden om te komen tot matches. Dat verklaart volgens voorzitter Ineke Edzes-Altena dan ook het record. “Er zijn niet meer ondernemers en verenigingen aanwezig dan andere jaren, maar ook verenigingen en stichtingen blijken in staat elkaar te vinden en met gesloten beurs matches te maken.”

Matches
Een kleine greep uit de gemaakte matches: Rick’s Fruit levert fruit ten behoeve van het F-kamp van voetbalvereniging ADO ’20, als tegenprestatie mag Rick’s Fruit zichzelf promoten onder Businessclubleden. En Stichting Ceacilia krijgt in ruil voor een doos tompouces overgebleven kantoormeubilair van de Rabobank IJmond Noord.

beursvloer-2

Rafael van der Vaart
Aan het einde van het event had dagvoorzitter Jan Tijms nog een speciaal kado voor fruitboer Rick Beentjes van Rick’s Fruit voor het hoogste aantal matches: een gesigneerd shirt van beursvloer ambassadeur Rafael van der Vaart. Het evenement werd afgesloten met een hele speciale match: namens Rafael van der Vaart kon vader Ramon van der Vaart in samenwerking met A9 Studio’s en Endema Woninginrichting een geheelde verzorgde reis naar een voetbalwedstrijd van Betis Sevilla overhandigen. Jochum Klijn, groot fan van van der Vaart, was door de organisatie van de Beursvloer in nauw overleg met de sponsors uitverkoren tot gelukkig winnaar. Hij mag samen met zijn vader een wedstrijd uitzoeken om te bezoeken.

De organisatie van de beursvloer kijkt terug op een geslaagd evenement en dankt de vele partners en sponsors die hun steentje hebben bijgedragen.

Reacties