Historische ruil- en verkoopbeurs

Foto: HGMK

Geïnteresseerden in de geschiedenis van Kennemerland kunnen donderdag 19 november hun slag slaan gedurende de historische ruil- en verkoopbeurs.

Het Historisch Genootschap Midden-Kennemerland organiseert die avond vanaf 20.00u een grote ruil- en verkoopbeurs in het BHK-gebouw, Groenelaan 74 in Beverwijk. Alles wat van waarde kan zijn voor de historisch geïnteresseerden wordt aangeboden, variërend van ansichtkaarten en sigarenbandjes tot etsen en gravures.

Lokale geschiedenis
Het belangrijkste onderdeel van de ruil- en verkoopbeurs zal traditiegetrouw worden gevormd door tweedehands boeken over de lokale geschiedenis. Net als bij vorige edities zullen ook dit keer Museum Kennemerland en de omliggende historische verenigingen deelnemen en hun overtollige exemplaren uit hun bibliotheek aanbieden tegen vriendelijke prijzen.

Tafel reserveren
Wie een hele of halve tafel wil reserveren om gedurende de beurs spullen aan te bieden kan dit kenbaar maken door met een e-mail aan [email protected] Hier zijn géén kosten aan verbonden. Het is wel zaak ere snel bij te zijn, omdat er slechts beperekt ruimte is. Dus… vol is vol!

Reacties