Clinic door zwemtoppers in Beverwijkse zwembad

Foto: Swimclinics / Sportfondsenbad Beverwijk

Zondag 29 november wordt er in het Sportfondsenbad Beverwijk een zwemclinic georganiseerd door de topzwemmers Sebastiaan Verschuren en Joost Reijns.

De clinic is voor iedereen de van zwemmen houdt en het leuk vindt om tips en trucs te krijgen van deze twee toppers. Hun motto is dan ook “wij willen iedereen helpen beter te leren zwemmen, dus ook jou !”.

“Het afgelopen jaar stond al bol van de activiteiten vanwege het 50-jarig jubileum en ook deze clinic behoort hier nog toe.” aldus René Muetstege, lid van de jubileumcommissie. “Iedere maand was er wel een feestelijke activiteit zoals moederdag, vaderdag, het NK bommetje en de kindermiddagen. Aansluitend hierop volgt nog de zwemclinic, wat eigenlijk een cadeautje is voor onze bezoekers.” Vervolgt Muetstege. De activiteit wordt samen met KZC georganiseerd en wordt door het jubilerende zwembad gratis aangeboden aan de vaste gebruikers en bezoekers.

Sebastiaan Verschuren en Joost Reijns
De zwemclinic zal tussen van 16.00 tot 17.00 uur georganiseerd worden en is geschikt voor zowel geoefende als “minder” geoefende zwemmers. De clinic wordt verzorgd door Swimclinics, oftewel Sebastiaan Verschuren en Joost Reijns. Bij Swimclinics krijgen de deelnemers op speelse en interactieve wijze inzicht in de manier van training van topsporters. Er worden veel verschillende oefeningen gedaan om zwemmers te verrassen en inspireren.
Meer informatie over Swimclinics en de beide zwemmers is te vinden via www.swimclinics.nl.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de receptie van het Sportfondsenbad Beverwijk of via [email protected] Let op, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol = vol. Wacht dus niet te lang met inschrijven.

Reacties