Jochem Klijn dankzij Beursvloer IJmond Noord naar Real Betis Sevilla

Foto: Beursvloer IJmond Noord

De speciale match die tijdens de lustrum-editie van de Beursvloer IJmond Noord werd gemaakt, waardoor Jochem Klijn uit Uitgeest samen met zijn vader naar een wedstrijd van Real Betis Sevilla kon, is verzilverd.

Sponsors A9 Studio’s en Endema Woninginrichting verzorgden samen met Rafael van der Vaart deze unieke voetbalreis, die extra glans kreeg door de ‘meet and greet’ met Rafael van der Vaart.

Real Betis Sevilla – Atletico Madrid
Op zaterdag 22-11 vloog Jochem samen met zijn vader Paul Klijn naar Sevilla. Daar hadden vader en zoon twee dagen de tijd om de stad te verkennen. Zondagavond 23-11 stond de wedstrijd tussen Real Betis Sevilla en Atletico Madrid op het programma. Helaas kwam van der Vaart niet tot spelen en verloor Sevilla met 0-1, maar dat maakte de ervaring niet minder indrukwekkend.

Meet-and-greet
Na de wedstrijd werden Jochem en Paul bij Rafael van der Vaart thuis uitgenodigd voor de ‘meet-and-greet’. Daar nam de veelvoudig voetbalinternational uitgebreid de tijd voor Jochem en overhandigde hem een gesigneerd shirt.

5 jaar Beursvloer IJmond Noord
De Beursvloer zet met haar event ieder jaar maatschappelijk betrokken organisaties in het zonnetje. Met deze match, waar ambassadeur Rafael van der Vaart zeer nauw bij betrokken was, vierde de Beursvloer IJmond Noord haar 5-jarig jubileum. Beursvloer IJmond Noord is sponsors A9 Studio’s, Endema Woninginrichting én Van der Vaart zeer erkentelijk voor het mogelijk maken van deze reis.

Reacties