IJmond goes KIKA

Foto: SkyLine Actual

Op zaterdag 12 december wordt voor het derde jaar in successie het KIKA Festival IJmond gehouden. Als locatie is gekozen voor het nieuwe Grand Café Overbos (voorheen LUA) tegenover sporthal de Walvis in Beverwijk.

Bekende namen
Deze editie van dit jaar bevat weer spectaculaire namen zoals: Eddy Walsh (bekend van Café Bolle Jan Froger), Ferry van ’t Veld, Rocky Vosse, André Pronk (bekend van Idols), Marco de Hollander, Danny Panadero, De Mannen van Bla Bla en de tien koppige super live coverband Span Crank. Kortom: van het levenslied tot Rock ’n Roll en van Aprés Ski tot  welbekende meedeiners.

De nieuwste van Eddy Walsh (samen met Ronald Engel)

Loterij
Behalve muziek is er ook een loterij met meer dan €5000,- aan prijzen, die door veel locale winkeliers zijn gedoneerd. Iedere optredende artiest zal na zijn/haar optreden, enkele lootjes zal trekken, zodat de spanning er gedurende de hele avond in blijft. De gehele opbrengst van de loterij komt ten goede aan KIKA.
Het KIKA Festival IJmond begint om 20.30u (zaal open om 20.00 uur)

Toegangskaarten
Toegangskaarten kosten aan de zaal  €12,50 In de voorverkoop betaalt men € 10,-. Bestellen van kaarten kan via www.kikafestival.nl. Ook kunnen kaarten in de voorverkoop worden gekocht bij Grand Café Overbos, de Beachbar op de Breestraat, Slagerij Laan op het Europaplein of Primera te Broekpolder. Elke bezoeker ontvangt tevens een speciale kerst CD en een fraaie balpen als aandenken.

Sponsors meer dan welkom
Sponsors zijn nog altijd van harte welkom. Meer vragen via [email protected] of kijk op www.kikafestival.nl voor het complete programma en de prijzen.

Reacties