Volop activiteiten Stichting Welzijn Beverwijk gedurende kerstvakantie

Foto: Pixabay

In de laatste anderhalve week van 2015 heeft Stichting Welzijn Beverwijk een aantal mooie activiteiten op het programma staan voor alle leeftijden.

Kerstlunch maandag 21 december (4 t/m 18 jaar)
Heerlijk met zijn allen lunchen. Het wordt nog lekkerder als je alles zelf maakt. Warm brood, smoothies, sandwiches, hartige taart en zoete lekkernijen. De kerstlunch is van 11.30-13.30 uur en kost € 2,–. Place2Be, Wilgenhoflaan 2c te Beverwijk. Graag van tevoren opgeven via [email protected] of telefonisch op nummer 0251-300329.

Kerstfeest woensdag 23 december (voor jong en oud)
In Buurthuis Wijk aan Duin kan iedereen van 13.30-19.30 uur meedoen aan leuke activiteiten, zoals bordjes beschilderen, kaarten maken, kienen, koersbal spelen, sjoelen en andere spelletjes spelen. Er is een high tea en kerstmuziek. Voor € 1,– mag je aanschuiven bij de soepmaaltijd om 17.00 uur . Voor de soepmaaltijd graag aanmelden voor 16.00 uur. Buurthuis Wijk aan Duin, Wilgenhoflaan 2c te Beverwijk. Voor meer informatie [email protected] of telefonisch 0251-300329. Dit kerstgebeuren wordt georganiseerd door het Sociaal Team, de gemeente Beverwijk  en Stichting Welzijn Beverwijk.

banner christmas2

Theatervoorstelling Snoepgoed op maandag 28 december
Een kindertheatervoorstelling over tegenstellingen. “Speculaasjes zijn heel lekker, net als patat met mayonaise. Maar weet je wat pas echter lekker is? Speculaas met mayonaise!” Een beeldende, muzikale, humoristische en interactieve voorstelling met liedjes, verhaaltjes, gedichtjes en heel veel goed snoep. Over groente en snoep, goed en slecht, lekker en vies, gezond en ongezond. En over dat je soms allebei gelijk kunt hebben. ”Mijn vader en mijn moeder staan vaak recht tegenover elkaar. Groenteboer en Snoepverkoopster, maar ze houden van elkaar.” De theatervoorstelling is voor iedereen vanaf 4 jaar en vindt plaats in Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2 te Beverwijk. Aanvang  14.00 uur;  entree € 3,– (voor jong en oud). Van tevoren opgeven via [email protected] of via telefoonnummer 0251-300329.

Oudejaarsbuurtfeest op dinsdag 29 december (voor jong  en oud)
Groot Oudejaarsbuurtfeest in het Leger des Heils gebouw aan de Geyssendorfferlaan 4 te Beverwijk. Het jaar afsluiten met een buurtfeest van 14.00-16.30 uur met volop activiteiten, zoals pizza’s bakken, tasjes versieren, sjoelen, kijkdozen maken, karaoke, muziek luisteren, een theetafel en natuurlijk gezellig samen zijn! Toegang is gratis! Deze activiteit wordt georganiseerd door buurtbewoners “De Schoffelaars” met ondersteuning van Gemeente Beverwijk, Stichting Welzijn Beverwijk, Leger des Heils en Pré Wonen.

Reacties