Afsluitingen Velsertunnel en verkeershinder Velsertraverse

Foto: Wim Meijer Fotografie

Van maandag 15 februari tot en met donderdag 18 februari is de Velsertunnel afgesloten voor verkeer richting IJmuiden/Haarlem tussen 20.00 uur en 05.00 uur.

Het verkeer wordt dan omgeleid via de calamiteitenbogen en de Wijkertunnel. Eén tunnelbuis blijft open, zodat verkeer richting Beverwijk door de tunnel kan blijven rijden. Reden voor de afsluiting is dat Rijkswaterstaat het plafond van de tunnel moet repareren.

Weekend: ook gedurende de dag
In de komende periode is de Velsertunnel in zuidelijke richting ook een aantal weekenden gesloten. Dit om asbest te kunnen saneren. Van vrijdag 19 februari (20.00 uur) tot maandag 22 februari (05.00 uur) is de Velsertunnel afgesloten voor verkeer richting IJmuiden/Haarlem. Verkeer wordt omgeleid via de calamiteitenbogen en de Wijkertunnel. Eén tunnelbuis blijft open, zodat verkeer richting Beverwijk door de tunnel kan blijven rijden.

Velsertraverse/N197
De provincie Noord-Holland werkt op de Velsertraverse nog aan de verkeersregelinstallaties, de verlichting en de definitieve bebording. Mocht u hierover vragen hebben, dan kunt u terecht bij het Servicepunt Provincie Noord-Holland, tel. 0800 0200 600 (gratis), [email protected].

Reacties