55+

Oranjefonds geeft bijdrage voor nieuwe keuken Wijkcentrum Prinsenhof

Foto: Pixabay

Stichting Welzijn Beverwijk ontvangt een aanzienlijke bijdrage van het Oranje Fonds voor een nieuwe grotere en meer professionele keuken in Wijkcentrum Prinsenhof in Beverwijk.

Samen koken, samen eten
Sinds ruim een jaar koken enthousiaste vrijwilligers voor een grote groep senioren in de huidige kleine keuken. Dat wordt steeds moeilijker. Met name door de bijdrage van het Oranje Fonds, een sponsorbijdrage van Keukenloods Zaandam en medewerking van Pre Wonen is een grotere keuken aangeschaft. Op dit moment wordt er, door vrijwilligers, druk gewerkt om de nieuwe keuken te plaatsen.

Mensen bij elkaar brengen
Samen koken, samen eten is een manier om contact te maken met andere mensen en elkaar te ontmoeten. Het doel is om mensen bij elkaar te brengen. Om dit goed te kunnen blijven uitvoeren is een uitbreiding van het huidige kookteam nodig. Daarom zoekt Stichting Welzijn Beverwijk vrijwilligers die het leuk vinden om samen te koken en mee te denken contact op te nemen (Stichting Welzijn Beverwijk, Saskia Verhagen, telefoon 0251-300300 of e-mail: [email protected])

Reacties