Après-skimarkt in Winkelcentrum De Wijkerbaan

Foto: Wim Meijer Fotografie

Zaterdag 20 februari 2016 organiseert winkeliersvereniging Wijkerbaan in samenwerking met DVR evenementen een sfeervolle après-skimarkt

Van 10.00u tot 16.00u kunnen de bezoekers van het winkelcentrum genieten van een gezellige wintermarkt met talloze mooie en bijzondere producten, zoals biologische eten, handbeschilderd serviesgoed, miniatuurauto’s, verzamelspeelgoed, cadeauartikelen, Chunks sieraden en tuindecoraties.

Daarnaast zorgen de winkeliers voor smakelijke hapjes en, om iedereen een ècht ‘Après-ski-gevoel’ te geven, voor warme chocomelk en glühwein.

(Foto: Pixabay)
(Foto: Pixabay)

Tijden de Kerstmarkt zijn de winkels in het winkelcentrum gewoon geopend voor alle dagelijkse boodschappen.

Snowglobe
Aanrader op de après-ski markt is de snowglobe. Hier kan iedereen die dat wil in plaatsnemen om alleen, met familie of met vrienden gratis op de foto te gaan. De snowglobe is open tussen 11:00 en 16:00 uur. Er is een fotograaf is aanwezig, maar men mag ook zelf foto’s maken.

Op de foto in de 'snowglobe'
Op de foto in de ‘snowglobe’

Spelletjes
Speciaal voor een rustmomentje staan er in de winkelpassage ook enkele picknickbanken, waar men even kan uitrusten, iets kan eten of te drinken, of een gezelschapsspel kan doen zoals dammen, schaken of domino.

Spijkerslaan of op de zes-mans-ski
Ook voor de krachtpatsers onder het publiek is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het ‘spijkerslaan’.  Sla een spijker zo snel mogelijk in een stuk boomstam of sla om de beurt en kijk wie hem als laatste in de stam slaat. En ook kan men met elkaar ‘aan de wandel’ op de zes-persoons skilatten.

Informatie
De Après-ski markt duurt van 10:00 tot 16:00 uur en is gratis toegankelijk. Ook parkeren rondom winkelcentrum De Wijkerbaan is gratis. Meer informatie op de website van de Wijkerbaan: www.dewijkerbaan.nl

Reacties