Stichting A4H klaar voor tweede editie van GLOW

Foto: GLOW promo Youtube

Zaterdag 12 maart staat Sporthal de Moriaan in Wijk aan Zee voor het tweede achtereenvolgende jaar in het teken van het trefbaltoernooi ‘Glow in the Dark’. Opbrengsten van het evenement komen ten goede aan de Stichting Awareness for Huntington (A4H)

A4H
Stichting Awareness for Huntington zet zich ervoor in meer bekendheid te geven aan de Ziekte van Huntington en geld in te zamelen voor het onderzoek van Prof.dr. Roos naar een medicijn voor deze ziekte. Patiënten die lijden aan Ziekte van Huntington krijgen te maken met symptomen die vergelijkbaar zijn met die bij de ziekte van Alzheimer en de ziekte van Parkinson. De ziekte, die zenuwen in de hersenen aantast, is voor vijftig procent overerfbaar, waardoor de groep risicodragers zeer groot is.

GLOW
Vorig jaar werd door A4H de eerste editie van ‘Glow’ georganiseerd. Toen werd een bedrag van € 1.111,- bijeen gebracht. Inmiddels is duidelijk dat het evenement dit jaar groter wordt dan de vorige editie. Er hebben zich inmiddels tweemaal zoveel deelnemers aangemeld dan vorig jaar. In totaal zullen 14 teams, elk bestaande uit 6 personen van tenminste 14 jaar oud, strijden om de felbegeerde eerste plaats. Na afloop van de wedstrijden is er een loterij met mooie prijzen.

Net zoals de eerste editie beloofd Glow 2 weer een spetterend evenement te worden, met wervelend trefbalactie, letterlijk flitsende acties en dat alles ondersteund door de opzwepende beat van DJ Perk Rogers.
Klik HIER voor het promofilmpje.

Plaats en tijd
Glow in the Dark trefbaltoernooi op zaterdag 12 maart begint om 19.00u (zaal open vanaf 18.30 uur). Lokatie: Sporthal De Moriaan, Dorpsduinen 4, 1949 EG Wijk aan Zee.
Kijk voor meer informatie of mogelijkheid tot sponsoring op: http://a4h.nu/glow.html

Reacties

Cookieinstellingen