Voetbalclinic voor meiden bij ADO’20 tijdens Internationale Vrouwendag

Foto: ADO'20

Wil je samen met andere meiden een keer voetballen? Tijdens Internationale Vrouwendag op zondag 6 maart is dat mogelijk, want dan geven de speelsters van ADO’20 een voetbalclinic op de club in Heemskerk.

Voetbalclinic
Van 17.00-18.00 uur kunnen meiden kennismaken met voetbal en daarna feestvieren in kasteel Marquette.  Tijdens dit actieve uurtje leren de speelsters je de beginselen van de sport en speel je samen met hen een oefenwedstrijdje.

De voetbalclinic is een van de workshops van Internationale Vrouwendag die dit jaar voor de vijfde keer gevierd wordt op kasteel Marquette in Heemskerk. VluchtelingenWerk organiseert het, samen met stichting Welschap en stichting Welzijn Beverwijk. Het interculturele feest start om 15.30 uur in het kasteel met thee, taart en een meidendansoptreden. Het gevarieerde programma met workshops, muziek en lekker eten heeft dit jaar extra activiteiten voor meiden opgenomen.

Dare to Do
Voorzitter van de vrouwen-en meisjesafdeling Jos Noom: ¨Vrouwenvoetbal is een van de snelst groeiende sporten in Nederland.  De clinic is een leuke kans om eens kennis te maken met voetbal. Het thema van Internationale Vrouwendag is ´Dare to do´. Nou, wie durft?¨ De workshop wordt gespeeld op het hoofdveld van de club op kunstgras en gaat ongeacht de weersomstandigheden door.

Als je wilt meedoen aan de voetbalclinic, dan wordt het vervoer tussen kasteel Marquette en de voetbalclub verzorgd. Na afloop kun je douchen en in het kasteel make-uppen, heerlijk eten en uit je dak gaan met muziek van Isaac Bullock ´n Friends.

Internationale Vrouwendag
Het hele programma voor Internationale Vrouwendag kun je zien op www.vwnwh.nl. Kosten: t/m 20 jaar 5,00 euro. Ben je ouder: 7,50 euro.

Wie belangstelling heeft kan zondag 6 maart sportkleding en sportschoenen meenemen. Opgeven voor de voetbalclinic kan (nu al) bij Joke Westenberg: 06-22219078 of via [email protected]

Reacties