Gratis roeiclinics bij Roeivereniging de Stern

Foto: Roeivereniging de Stern

Altijd al eens kennis willen maken met de roeisport? Op woensdag 30 maart is dat mogelijk. Dan geven ervaren instructeurs van roeivereniging de Stern van 19.00 – 20.30 uur. een roeiclinic. Deelname hieraan is volledig kosteloos.

Met deze gratis roeiclinic (de eerste uit een serie van 3) wil roeiverenging de Stern uit IJmjuiden mensen laten ervaren wat het is om te roeien op het water van het Noordzeekanaal. Tijdens de clinics krijgen de deelnemers  je volop informatie en kan men de vloot van de Stern bekijken, bestaande uit onder andere Skiff’s in verschillende gewichtsklassen. Het is niet nodig om heel sportief te zijn om een clinic te volgen.

Aanmelden
Wie deel wilt nemen aan deze, of aan een van de volgende roeiclinics kan zich aanmelden via www.rvdestern.nl. Aanmelden is gewenst om je deelname te kunnen garanderen. Deelname aan de clinics is gratis. Behalve voor woensdag 30 maart staan er ook clinics gepland op zondag 3 april (11.00 en 12.30 uur) en maandag 4 april tussen 19.00 – 20.30 uur.

De Stern
Roeivereniging ‘de Stern’ is gevestigd op het eerste Sluiseiland in IJmuiden ter hoogte van de Middensluis. De vereniging viert volgend jaar haar 60 jarig jubileum en is een kleinschalige, gezellige vereniging waar het hele jaar door wordt geroeid. De Stern biedt een gevarieerd programma van korte en lange tochten, van Amsterdamse Grachten tot de mooiste natuurgebieden.

Roeien bij de Stern
In april start een 3 maanden durende introductiecursus voor beginners.  Er is de mogelijkheid 2 x per week, in de avonduren en in het weekend les te volgen. Na 3 maanden bepaal je of je blijft roeien en lid wordt. Gemiddelde leden roeien na de introductiecursus al hun eerste toertochten. Meer informatie en opgave via [email protected] of  www.rvdestern.nl.

Reacties