Sleuren met hutten

Foto: Wim Meijer Fotografie

Vele tientallen strandhuisjes vinden deze weken weer langzaam hun weg naar het strand van Wijk aan Zee waar ze vervolgens geduldig staan te wachten om weer hun vaste zomerplekje in te nemen.

Nog ruim 2 weken en dan is het Pasen. En dat betekent dat iedere bezitter van een strandhuisje weer staat te popelen om het Paasontbijt te kunnen genieten aan de vloedlijn. Er wordt dan ook hard gewerkt om dat mogelijk te maken. De afgelopen week was de tractor met zomerhuisje al een vaak voorkomend fenomeen op de Zeeweg tussen Beverwijk en Wijk aan Zee, en ook de komende weken zullen de automobilisten nog regelmatig geduld moeten betrachten wanneer ze achter zo’n combinatie aan moeten ‘sukkelen’ met een gangetje van maximaal 30 kilometer per uur.

En ook op het strand zelf is het een tijdelijke wirwar van strandhuisjes die geduldig staan te wachten om naar hun definitieve plek te worden gesleept om daar te worden aangesloten op de nutsvoorzieningen.

Het mag er nu dan nog rommelig uitzien. Alle vertrouwen dat ’t nog vóór Pasen helemaal goed komt!

Wim Meijer Fotografie_Panorama huisjes WaZ1Panorama huisjes WaZ3Wim Meijer Fotografie_5I5A6268 Wim Meijer Fotografie_5I5A6265 Wim Meijer Fotografie 5I5A6294Wim Meijer Fotografie_5I5A6301Wim Meijer Fotografie_5I5A6277Wim Meijer Fotografie_5I5A6284Wim Meijer Fotografie_5I5A6318

 

 

 

 

 

Reacties