Gestolen golfwagentje Kruisberg teruggevonden bij schoolplein in Beverwijk

Foto: Gastererij de Kruisberg

Waren we even bang dat Gasterij de Kruisberg niet meer bereikbaar zou zijn voor minder valide gasten, als gevolg van de diefstal van het golfwagentje van de horecagelegenheid,  gelukkig lijkt dit probleem opgelost.

Het wagentje, dat door de Kruisberg wordt gebruikt om gasten op te halen die minder goed ter been zijn, was in de nacht tussen vrijdag en zaterdag gestolen. Vanmiddag is het golfwagentje echter weer aangetroffen op een schoolplein in Beverwijk. Het bijzondere voertuigje zou al sinds zaterdagavond bij een schoolplein bij de Numanstraat en De Witstraat in Beverwijk staan. Wel zouden er die avond vernielingen aan het wagentje  zijn aangericht.

Nadat Gasterij Kruisberg op Facebook een oproep had geplaatst en ook de plaatselijke media dit bericht overnamen kreeg de politie meerdere meldingen over het achtergelaten voertuig bij het schoolplein aan De Witstraat.

Inmiddels is de Kruisberg op de hoogte van het feit dat de golfwagen is gevonden. Het is nog niet bekend hoe groot de schade is aan het wagentje.

Reacties