Happy Weekend in Beverwijk, Wijk aan Zee en Heemskerk

Foto: Pixabay (bewerking WMF)

Iedere vrijdag publiceert Nieuws.nl in samenwerking met 251tv de evenementenagenda van Beverwijk, Wijk aan Zee en Heemskerk

Zaterdag 19 maart

 • Opschoondag voor de wijk Broekpolder. Het verzamelpunt is bij Wijkcentrum Citadel aan het Steenhouwerskwartier 27 in Heemskerk en we beginnen om 09.30 uur. Aanmelden via [email protected]
 • Paasmarkt  Van half 10.30 tot 14.30 uur is er op Trompet 1550 in Heemskerk een Paasmarkt en ‘open dag’ bij Veel in Hout, werkcentrum Heliomare en Hartekamp.
 • Veiling de Groene Ezel Om 10.30 uur begint de jaarlijkse veiling bij Kringloopwinkel de Groene Ezel, Lijnbaan 12 -14 in Heemskerk.
 • Repair Café In Paviljoen Westerhout aan het Westerhoutplein in Beverwijk is er van 12.30 tot 15.30 uur Repair Café.
 • Open Dag In het Centrum van de Kunsten op het Kerkplein nummer 3 in Beverwijk is een Open Dag van 13.00 tot 15.00 uur.
 • Concert Maestro St.Cecilia Om 20.00 uur is er in het gemeentehuis van Heemskerk MAESTRO ST. CECILIA. Dit concert staat geheel in het teken van de tv serie Maestro. 5 Kandidaten uit de gemeente gaan strijden om de titel amateurdirigent. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.
 • Advocaar van de Duivel In het Kennemertheater begint om 20.15u in de Rabobankzaal de toneelvoorstelling Advocaat van de Duivel met Victor Löw, Waldemar Torenstra en Bas Keijzer. De toegangsprijs is vanaf 23,50 euro en er zijn nog plaatsen vrij.
 • Pareidolia  Eveneens in het Kennemer Theater begint om 20.30 uur de cabaretvoorstelling Pareidolia van Fuad Hassen in de kleine zaal.  De toegangsprijs voor deze voorstelling is vanaf 14,50 euro en ook hier zijn nog vrije plaatsen. Vol is Vol.
 • Nozem en de Non Presentatie van de leerlingen van de Popcursus in de Nozem en de Non aan de A. Verherentstraat in Heemskerk. Toegangskaarten zijn 4 euro. Aanvang 21.30uur.

zondag 20 maart

 • Spelmiddag Sportfondsenbad Spetterend spelfestijn georganiseerd door Sportfondsenbad Beverwijk, van 13.00 tot 16.00 uur voor kinderen t/m 12 jaar. De kosten voor deze middag zijn € 4,00
 • Scheepskameel in Camille Gratis optreden van Scheepskameel, een bont muzikaal gezelschap afkomstig uit het circus, de dance-scène, het theater en de straat. Locatie: Cultureel Café Camille, Kerkstraat 37 Beverwijk. Aanvang 15.00u.
 • Time Traveler Band in ‘De Non’ Gratis optreden op zondagmiddag van de Time Traveler Band in Café De Nozem & de Non, A.Verherentstraat 1, 1961 GD Heemskerk. Zaal open om 15.00 uur, aanvang optreden 16.00 uur.
 • St.Patrick’s Day in Café Sport, Korte Kerstraat 12, Beverwijk: Ierse pubsfeer, Guinness van de tap en stampende dampende Ierse muziek met af en toe een traan. Optreden van de band ‘Dockside’ start om 15:00 uur.  Kaarten zijn verkrijgbaar bij Café Sport en kosten 8,00 euro in de voorverkoop, op de middag zelf is de prijs 10,00 euro.

Jouw evenement op ‘Happy Weekend’
Wie met een activiteit opgenomen wil worden in de weekend-evenementenagenda kan een mailtje sturen met de relevante informatie van het evenement (adres, tijd, kosten, waar aanmelden, eventueel adres website) naar [email protected] of naar [email protected]. Graag met de vermelding ‘weekendagenda’ plus datum van het evenement als onderwerp. Om het evenement te kunnen verwerken moet het uiterlijk op de donderdagavond voorafgaand aan het betreffende weekend binnen zijn.

Reacties