Werkzaamheden rond voetgangerstunnel Aagtenpoort lopen ‘als een trein’

Foto: Wim Meijer Fotografie

Het lijkt allemaal helemaal mee te zitten. Het 300 ton wegende dek heeft z’n definitieve plek gevonden boven de fiets- en voetgangerstunnel Aagtenpoort.

Op schema
Nu is het nog een kwestie van stevig doorwerken om op tijd de spoorbaan te hebben teruggebouwd met inbegrip van de bovenleidingen. Overigens lijkt Strukton ‘goede papieren’ te hebben om ook dàt ‘gevecht tegen de klok te winnen. Volgens een medewerker van het bouwbedrijf lag zondagmiddag rond 13.00u alles helemaal op schema’. Zo lijkt ’t erop dat morgenochtend om 06.00u inderdaad de eerste trein veilig over het nieuwe spoordek kan rijden.

Bijgaand een kleine fotoserie die een indruk geeft van het werk wat gedaan is, en ook, wat nog gedaan moet worden om morgenochtend alle treinreizigers weer op tijd naar hun werk te krijgen.

Wim Meijer Fotografie_Aagtenpoort_F2 Wim Meijer Fotografie_Aagtenpoort_F1Wim Meijer Fotografie_Aagtenpoort_F3Wim Meijer Fotografie_Aagtenpoort_F6 Wim Meijer Fotografie_Aagtenpoort_F5 Wim Meijer Fotografie_Aagtenpoort_F4

Reacties