Tachtig balletleerlingen in the spotlights van het Beverwijkse Kennemer Theater

Foto: CvdK

Balletleerlingen van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk hebben het wéér voor elkaar: op zaterdag 4 juni brengen zij een glamourrijke dansvoorstelling in de grote zaal van het Kennemer Theater waarin Marilyn Monroe, Hollywood en de jaren zestig centraal staan.

Kaartverkoop vanaf 19 april
Tachtig (!) leerlingen staan te trappelen om al hetgeen zij hebben geleerd tijdens de balletlessen wervelend ten tonele te brengen. Laat dat maar aan hen en docent Moniek Goffree over. Dinsdag 19 april start de kaartverkoop.

Moniek Goffree
Moniek verstaat de kunst om leerlingen op hun gemak te stellen. Hen te sturen, niet te hard te pushen, en hen in hun waarde te laten. Iedereen mag fouten maken, en de beste leerlingen staan niet altijd vooraan. Het resultaat is een gevarieerd leerlingenbestand dat met groot plezier zelfvertrouwen opbouwt en zienderogen groeit. Moniek is één van hen, en krijgt het voor elkaar om bij ieder individu eruit te halen wat erin zit. Ze bakt geen zoete broodjes, is recht voor z’n raap en weet dat alleen wie lol beleeft aan wat hij of zij doet, de beste prestaties levert. Gevolg is dat al haar leerlingen, afkomstig uit de wijde regio, vaak jarenlang haar professionele én vrolijke balletlessen blijven volgen.

AB9D1906 banner

Hommage aan een filmster
Dat plezier en die professionaliteit spat er ook tijdens de voorstelling op 4 juni vanaf. Iedereen gunt elkaar de spotlights en helpt elkaar erdoorheen. ‘Hommage aan een filmster’ is een musicalachtige voorstelling die een kijkje op het leven van Marilyn Monroe geeft: glitter & glamour, champagne, diehard-fans, paparazzi, diamanten, stylistes en fotografen en filmsets, het komt allemaal voorbij in een mooie afgeronde dansvoorstelling met prachtige choreografieën en muziek. Dat wil je niet missen.

Kaartverkoop
Kaarten kunnen worden besteld via het Kennemer Theater (www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453). De kaarten kosten € 15, kinderen tot 12 jaar € 12,50.

De voorstelling in de grote zaal van het Kennemer Theater op zaterdag 4 juni begint om 19.30 uur.

Reacties