Starters- en vervolgcursus Fotografie in IJmond op 27 en 30 april van start

Foto: Hans van der Mast

Op 27 en 30 april gaan er weer twee cursussen van start voor een ieder die zich graag bezighoudt met fotografie, maar voor de wie camera soms nog net wat te veel geheimen heeft.

Starterscursus
De starterscursus fotografie bestaat uit 4 theorielessen van 2 uur en 2 praktijkochtenden. In deze lessen wordt aandacht besteedt aan het leren bedienen van je camera en ook het leren kijken. Er is ruim aandacht voor praktijkoefeningen en je krijgt regelmatig huiswerk mee.

De cursus kenmerkt zich door een hele relaxte sfeer, met veel aandacht voor de door cursisten gemaakte foto’s. Je kunt meedoen als je weinig tot niets weet van fotografie en camera tot je beschikking hebt die je op de ‘M’stand kunt zetten.

Vervolgcursus Fotografie
Wil je echt regelmatig bezig zijn met fotografie en leren in de praktijk, dan is dit dé cursus. De cursus bestaat uit 6 praktijk/theorie lessen van 2 uur en 6 praktijklessen op locatie. We gaan op pad naar allerlei plekken om daar steeds een ander soort fotografie te doen: de Bazaar, de Zaanse Schans, hartje Haarlem en Alkmaar, etc.

Een pré is enige ervaring met fotograferen op de M-stand en kennis van de begrippen sluitertijd, diafragma en ISO. Bovendien kun je na de cursus lid worden van één van de fotoclubs van Hans van der Mast en Populusart. Voor meer informatie www.populusart.nl. Inschrijven kunt u doen via [email protected] of tel. 0610491509.

Starters-  en vervolgcursus Fotografie in IJmond op 27 en 30 april van start

Reacties