Nachtexcursie rondom Duincamping Geversduin

Foto: Pixabay

Vanavond, zaterdag 23 april, organiseert IVN Midden Kennemerland in samenwerking met Duincamping Geversduin een spannende nachtexcursie voor volwassenen en kinderen in en om de camping.

Edwin Kapitein neemt de excursiegangers mee in het donker en leert zee te ervaren hoe de nacht leeft en beweegt. Zodra ieders ogen gewend zijn aan de duisternis, kan men bijzondere ontmoetingen hebben met bewoners van de nacht. Sluipend door de nacht vertelt Edwin  mooie verhalen over de vleermuizen, uilen, nachtvogels, maar ook over padden en kikkers. Met een beetje geluk krijgt men onderweg ook nog een concert te horen van de nachtegaal en de rugstreeppaddenkoor.

Dit is een excursie zonder verlichting, maar met spannende waarnemingen! Dat betekent dat men de zaklampen thuis kan laten, maar wel warme, onopvallende en geluidsloze kleding aan moet trekken.

Aanmelden voor deze excursie kan bij de receptie van Duincamping Geversduin ([email protected]) onder vermelding van de excursie. Vertrek is om 20.30 uur vanaf de receptie van Camping Geversduin, Beverwijkerstraatweg 205, Castricum. Kosten zijn €4 voor volwassenen, €2 voor kinderen.

Reacties