Foto-expositie ‘IMPRESSIONS’ vanaf zaterdag 14 mei bij ISOO.nu

Foto: ISOO.nu

Na twee jaar lang een podium te zijn geweest voor veel fotografen om hun werk te tonen in de vorm van fraaie exposities, pakken nu de bestuursleden van ISOO.nu een keer zelf dit podium voor een eigen fototentoonstelling ‘IMPRESSIONS’.

Reiservaringen
‘IMPRESSIONS’ laat indrukken zien van reiservaringen, van landen met hun specifieke kenmerken, door het oog van de fotograaf. De exposanten zijn: Jan Aardenburg, René Beentjes, Jeffrey Hoogeveen, Thea Olivier, Joop Rumping en Yljas Roeper. De expositie is van 14 mei tot en met 30 juli 2016 te bezichtigen op elke maandag van 20.00 – 22.00 uur en elke zaterdag van 12.00 – 16.00 uur in het fotografiecentrum ISOO.nu op het  Stationsplein 46 in Beverwijk. Toegang is gratis.

affiche poster

Twee jaar ISOO.nu
Het fotografiecentrum ISOO.nu bestaat inmiddels twee jaar. In 2014 begon het onder de hoede van de stichting Kunst & Cultuur Beverwijk maar sinds kort is ISOO.nu een zelfstandige stichting. De bestuursleden vonden het daarom tijd worden om een keer concreet hun affiniteit met fotografie te tonen in de vorm van een expositie van ‘eigen werk’. Daarmee wilden zij meteen ook aantonen dat exposeren voor een ieder bereikbaar is. Tegen een kleine vergoeding kan de aspirant-fotograaf in een mooie ruimte zijn of haar foto’s tonen aan familie en vrienden. (voor informatie over exposeren bij ISOO.nu stuur een mail naar Jan Aardenburg, [email protected])

Fotocafé
Behalve exposities worden er ook regelmatig lezingen en workshops georganiseerd. Daarmee is ISOO.nu een ontmoetingsplek voor iedereen die fotografie een warm hart toedraagt. Een keer kennismaken met ISOO.nu kan heel laagdrempelig tijdens het Fotocafé dat elke derde maandag van de maand van 20.00 – 22.00 uur wordt gehouden.

Kijk voor meer informatie op de website www.isoo.nu of op www.facebook.com/isoo.nu.

ISOO_poster_A3_2015_05-6 logo

Reacties