Beverwijkse Zeestraat ultieme ‘Place to Shop’ op vroege Luilakochtend

Foto: Winkeliers Zeestraat

Met Luilak worden oorspronkelijk langslapers en telaatkomers bespot en wakker gemaakt. De winkeliers uit de Zeestraat in Beverwijk geven aan deze folkloristische viering op de zaterdag voor Pinksteren hun geheel eigen draai.

Op zaterdag 14 mei worden alle ‘earlybirds’ beloond voor hun vroeg uit de veren komen in de vorm van een ultieme funshopochtend de speciaalstraat van Beverwijk. Diverse winkels in de Zeestraat en Koningstraat gaan om 07.00 uur open en… hoe vroeger men komt shoppen, hoe hoger de kortingen!

Volop aanbod op de vroege morgen
Een leuk avondje uit, zomeroutfits voor jong en oud, badkleding voor de vakantie, de mooiste planten voor binnen of buiten, diverse feestartikelen, ontspannende beautybehandelingen….zomerproof is het zeker!!!

Gratis ontbijt
“The Earlybird get’s the worm” Dat geldt zeker voor de eerste 20 bezoekers bij alle deelnemende winkels. Deze krijgen namelijk een gratis ticket voor een ontbijtje bij Restaurant Absurd in de Koningstraat!

breakfast banner

Toekomstige traditie?
Het is voor het tweede achtereenvolgende jaar dat de ondernemers uit de Zeestraat en Koningstraat deze ‘earlybird sale’ organiseren. En eigenlijk is de hoop erop gericht dat het een beetje Beverwijkse traditie zal worden gaat worden, dat volgend jaar nog meer winkels uit het centrum zullen meedoen en, nog mooier, zelfs de plantenmarkt weer zou terugkomen.

Zover is het nog niet, maar in ieder geval staat aanstaande zaterdag de jus d’orange en de koffie klaar voor alle vroege vogels in de Zeestraat!

 

Reacties