Team IJmondrunners gaan tweede hardloopnacht in

Foto: IJmondrunnners

Gisteren, op zaterdag 14 mei is voor de 25e keer de Roparun van start gegaan, een massaal hardloopevenement over een afstand van 564 kilometer waarbij wordt gestart in 2 steden, Hamburg en Parijs, met aankomst op 2e Pinksterdag op de Coolsingel in Rotterdam.

IJmondrunners
Onder de ruim 350 deelnemende teams ook het team van de IJmondrunners bestaande uit 8 lopers en even zoveel fietsers/begeleiders, fysiotherapeuten en chauffeurs, afkomstig uit de regio IJmond (IJmuiden, Velsen, Haarlem, Heemskerk, Beverwijk en Wijk aan Zee)

Inmiddels zit het eerste etmaal erop en staat de tweede, allesbehalve warme nacht voor de deur. De komende 10 uur worden wellicht de zwaarste voor het team uit de IJmond. Maar… bij het ochtendgloren ligt Rotterdam aan de horizon!

dag 2 3

Meer dan alleen lopen
Circa 40 uur non-stop in estavettevorm hardlopen van Hamburg naar Rotterdam. Dat doe je niet alleen voor de sportieve prestatie, dat doe je ook voor het aan de Roparun gekoppelde doel: Geld inzamelen voor palliatieve zorg aan kankerpatiënten, ofwel het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met kanker. Het motto van de Roparun is dan ook: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

dag 2 2

Wat we het team van de IJmondrunners van harte gunnen is dat ze morgen gezond en wel de eindstreep op de Coolsingel bereiken, maar ook dat het eindbedrag van hun sponsoracties nog meer toegenomen zal zijn. Tot nu toe leverden die een bedrag van bijna € 3000,- op. Maar iedereen kan nog altijd doneren. Kijk daarvoor op http://www.roparun.nl/steun-ons/doneren/?team=490726

En, wie de sportievelingen op de eindstreep wil verwelkomen: jullie zijn morgen op de Coolsingel van harte welkom! Je kunt de IJmondrunners ook volgen via hun Facebookpagina: Team213IJmondrunners

regenboog

 

Reacties

Cookieinstellingen