Nog ruim 80 kilometer!

Foto: IJmondrunners

Ook de tweede nacht zijn de IJmondrunners goed doorgekomen. Inmiddels hebben ze bijna 500 kilometer achter zich liggen en lijkt niets een feestje, vanmiddag op de Coolsingel, in de weg te kunnen staan.

Bennekom
Ruim een uur geleden passeerde het team van 8 lopers en en begeliders uit de regio IJmond Bennekom, op bijna 100 kilometer van Rotterdam. Dat betekent dat ze nu nog ongeveer 80 kilometer voor de boeg hebben.

Meer dan alleen lopen
De Roparun van Hamburg naar Rotterdam is meer dan een sportieve prestatie. Het gaat vooral ook om het aan de Roparun gekoppelde doel: Geld inzamelen voor palliatieve zorg aan kankerpatiënten, ofwel het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met kanker. Het motto van de Roparun is dan ook: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”
Ook hiervoor zijn de IJmondrunners heel actief geweest. Met eigen sponsoracties haalden ze inmiddels al bijna € 3000,- op. Maar iedereen kan nog altijd doneren. Kijk daarvoor op http://www.roparun.nl/steun-ons/doneren/?team=490726

En, wie de sportievelingen op de eindstreep wil verwelkomen: jullie zijn morgen op de Coolsingel van harte welkom! Je kunt de IJmondrunners ook volgen via hun Facebookpagina: Team213IJmondrunners

Banner-2

 

 

Reacties