Happy Weekend in Beverwijk, Wijk aan Zee en Heemskerk

Foto: Pixabay (bewerking WMF)

Iedere vrijdag publiceert Beverwijk.Nieuws.nl in samenwerking met 251tv de evenementenagenda van Beverwijk, Wijk aan Zee en Heemskerk

Zaterdag 28 mei

 • Kaboutervoetbal oefentraining bij ODIN’59 in Heemskerk. Van 9.00 uur tot 10.00 uur mogen alle jongens en meisjes die minimaal 4 jaar oud zijn en/of geboren zijn in 2010, 2011 of 2012 komen voetballen op het hoofdveld. De training wordt georganiseerd door Ben Konijn, coördinator bij ODIN’59. Meer info op: http://www.odin59.nl/
 • Expositie Ezels en Kwasten in Dorpshuis De Moriaan. Van 11.00u tot 17.00u. Toegang gratis. Adres: Dorpsduinen 4 in Wijk aan Zee. Zie ook http://ezelsenkwasten.nl/.
 • Kunstveiling Ezels en Kwasten in Café de Zon, Voorstraat 54, Wijk aan Zee. Aanvang: 20.00u met muzikale omlijsting van de band Slagzij. Zie ook http://ezelsenkwasten.nl/
 • Erik festival in De Nozem en de Non in de A. Verherentstraat in Heemskerk. Er wordt begonnen met de 3e editie van The Voice Kids. Vanaf 8 uur treden de volgende bands op: Q.E.D., the Relic, Bad Honey, Mats Admiraal, Mellow Jam en Shameless. De toegang is gratis maar een gift voor de goede doelen wordt wel op prijs gesteld. De opbrengst van het Erik festival gaat dit jaar naar de Cirkelopzekop
 • Discozwemmen in Sportfondsenbad Beverwijk: van 19.00 uur tot 21.00 uur. Bestemd voor jeugd van 6 t/m 12 jaar en in het bezit van een A-diploma. Kosten zijn € 5,-  Het Sportfondsenbad ligt aan de Kuikensweg in Beverwijk.
 • Kinderdisco in Buurthuis Het Spectrum met als thema ‘zwart en wit’. De disco begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. De kosten bedragen € 2,- Voor meer informatie kijk op www.welschapwelzijn.nl Buurtcentrum het Spectrum vind je aan het Lauraplein in Heemskerk.
 • Optreden van King George in Hotel Café Restaurant Sonnevanck. Aanvang 21.30 uur. Adres: Rijckert Aertsweg 2, Wijk aan Zee. King George is een soul-, funk-, pop coverband met een loungy touch, bestaande uit een hechte club van ervaren sessiemuzikanten uit Deventer en omstreken. Ze maken graag muzikale uitstapjes naar latin en reggae nummers en schuwen zelfs Nederlandstalig werk niet. Meer info op http://www.hotel-sonnevanck.nl/
 • Optreden van Dug ’n Dive in Strandpaviljoen De Vrijheit in Heemskerk. Aanvang 20.30u. Toegang gratis. “Dug’n Dive is een Jump & Jive band bestaande uit 9 personen waarvan veel muzikanten direct uit de regio.
 • Heemskerkse Buitenkansjes Markt: De winkeliers blijven niet binnen maar zetten ook een eigen kraam voor de deur. Een bijzondere markt van 10.00 uur tot 17.00 uur met allerlei verschillende aanbiedingen van de ondernemers.

Zondag 29 mei

 • Open Dag SSS Beverwijk en tevens Talentendag: diverse demonstraties, meedoen met diverse clinics of met (te) gekke spelletjes. De Open Dag duurt van 10.00u tot 14.00u en wordt gehouden in de sportaccomodatie aan de Elzentlaan in Beverwijk.
 • Derde Wielerronde van JCI (Junior Chamber International IJmond) over 40, 70 of 120 kilometer door het Noord-Hollandse landschap met als rustplaatsen o.m. Kwalitaria Broekpolder in Heemskerk en de Gouden Karper in Ursem. Start en finish is bij Bob’s Party en Events in Uitgeest. Kijk voor meer informatie op www.rondevanjci.nl
 • Lezing in Fort Veldhuis over luchtfotografie boven Noord-Hollands Duingebied tijdens Tweede Wereldoorlog. Fort Veldhuis ligt aan de Genieweg in Heemskerk. De lezing begint om 14.00 uur in de presentatieruimte van het museum.
 • Dubbelconcert van de Utrechtse singer-songwriter Tommy Ebben en Potman JR in Cultureel Café Camille in de Kerkstraat in Beverwijk. Aanvang 15.00u. De toegang is gratis.
 • JIP’s Stormbaan in Sportfondsenbad Beverwijk: JIP’S Stormbaan. Van 09:00 – 12:00 uur. Klauteren, klimmen, springen, glijden of plonsen voor kinderen tot 14 jaar ! Sportfondsenbad Beverwijk, Kuikensweg 84, 1945 EP Beverwijk
 • Rondrit Hoogovens Stoomtrein IJmuiden. Vertrek 10.45u. vanaf het Hoogovensmuseum, Wenckebachstraat 1, Velsen Noord. Reserveren verplicht is is alleen mogelijk via www.csy.nl. Bij voldoende belangstelling volgt een 2e rit. Deze zal dan vertrekken rond de klok van 13:00u.
 • Exlusieve Weddingsfair ‘Jeannine on the Beach’ van 12.00u tot 18.00u in Warners Strandpaviljoen, De Zwaanstraat, Wijk aan Zee. Met diverse standhouders, modeshow en winactie met kans op bruidsjurk t.w.v. € 3000,- (meer info op http://www.weddingfairjeannine.nl/)

Jouw evenement op ‘Happy Weekend’
Wie met een activiteit opgenomen wil worden in de weekend-evenementenagenda kan een mailtje sturen met de relevante informatie van het evenement (adres, tijd, kosten, waar aanmelden, eventueel adres website) naar [email protected] of naar [email protected]. Graag met de vermelding ‘weekendagenda’ plus datum van het evenement als onderwerp. Om het evenement te kunnen verwerken moet het uiterlijk op de donderdagavond voorafgaand aan het betreffende weekend binnen zijn.

 

 

 

 

 

Reacties