Zeestraat zet de bloemetjes buiten!

Foto: Vers&Brocante Zeestraat

Met ‘bloemen’ als centrale thema van deze editie van de maandelijkse Vers&Brocante markt belooft zaterdag 4 juni een letterlijk fleurige dag te worden.

Op de markt is er deze dag een belangrijke rol is weggelegd voor de vaste bloemisten uit de straat, Ronald van Leeuwen en Bas de Groot, die hun creativiteit niet zullen ‘verbloemen’.
Bas Bloem zal zich van zijn beste kant laten zien met zijn bakfiets die hij ter plekke bloemrijk zal opmaken.

Gratis workshops De Duinroos
Voor wie meer wil dan alleen kijken naar bloemen worden er diverse (gratis) workshops georganiseerd en aangeboden door De Duinroos Bloemsierkunst. Aanmelden voor de  workshops kan via de facebookpagina van de Duinroos Bloemsierkunst. De workshops vinden plaats om 10.00 uur, 11.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur. De workshops duren ongeveer  een half uur en iedereen krijgt het zelfgemaakte bouquet mee naar huis.

IMG_2248 banner

Behalve verse bloemen is er aanstaande zaterdag op culinair gebied weer voldoende lekkers op de markt te vinden, waarbij de barbecue nadrukkelijk aanwezig zal zijn. En tussen alle groene vingers vindt men op de markt ook een heel scala aan gezellige weekend boodschappen.

KaasCous
Een nieuw gezicht op de Vers&Brocante markt is KaasCous, een nieuwe speciaalzaak in de Zeestraat, die op 4 juni zijn deuren opent en die naadloos aansluit op de Vers&Brocante markt met delicatessen en woonaccessoires afkomstig uit de Maghreb. KaasCous is  een eigentijdse mengformule met authentieke trendy accessoires, heerlijke geurige kruiden en noten, pure culinaire en cosmetische Arganolie en Marokkaanse kookbeleving.

De terrassen staan klaar, de winkels in de Zeestraat staan en hangen vol met zomerse wannahaves en de standhouders hebben er zin in. Proeven, genieten en beleven is het motto van deze Bourgondische markt met een Frans sfeertje. Alle ingrediënten voor een dagje funshoppen in Beverwijk zijn paraat. Bienvenue in de Zeestraat Speciaalstraat!

4 juni bloemen affiche

Reacties