Airbrushacademie Den Haag leeft zich uit op Beverwijkse Bazaar

Foto: De Bazaar

Zondag 12 juni vindt een kleurrijke battle plaats tussen een team Airbrush- en een team Graffiti artiesten van de Airbrushacademie uit Den Haag.

Ieder team krijgt een auto tot zijn beschikking waarop ze helemaal ‘los’ kunnen gaan. Onder het toeziend oog van een vakjury en de bezoekers van De Beverwijkse Bazaar zullen ze de auto’s veranderen in pure kunstwerken. De vakjury beslist aan het eind van de dag welk team gewonnen heeft.

De auto’s die de teams gaan customizen, zijn auto’s van winnaars van een Facebookwedstrijd van De Bazaar. Bij deze wedstrijd kon men aangeven waarom hun voertuig geselecteerd moest worden om tot kunstwerk omgetoverd te worden. De winnaars zijn geselecteerd door de Airbrushacademie en krijgen zondag aan het einde van de dag hun eigen auto in een compleet nieuw jasje mee naar huis.

Airbrush-event-banner

Zondag worden er ook airbrushdemonstraties gehouden van o.a. tijdelijke tattoo’s, portretten van huisdieren, T-shirts (die ook te koop zijn) of Custom Paint (Hier kan je jouw eigen voorwerpen laten bewerken tegen betaling)

De activiteiten rond het Airbrush Event vinden plaats tussen 09.00 – 16.00 uur op De Boulevard naast Hal 25. Kijk voor meer informatie zie www.debazaar.nl/airbrush-event.

 

Reacties