55+

Iedere vrijdag ‘vorstelijke’ maaltijd in Wijkcentrum Prinsenhof

Foto: Stichting Welzijn Beverwijk

Vorige maand ging in Wijkcentrum Prinsenhof in Beverwijk een nieuwe (eet)activiteit van start onder de naam ”Prins(es) aan Tafel”: Een vorstelijke maaltijd, bestaande uit 2 gangen, voor vier euro, bereid en opgediend door een groep enthousiaste vrijwilligers.

Dat deze maaltijd ook werkelijk als ‘vorstelijk’wordt ervaren is inmiddels helemaal duidelijk. De deelnemers aan ‘Prinses aan Tafel’ zijn zonder uitzondering enthousiast, niet alleen over het eten, maar ook over de gezelligheid.

Prins(es) aan Tafel is een initiatief van Stichting Welzijn Beverwijk, RIBW-KAM, SIG, Actief Talent en Stichting De Linde en vindt wekelijks plaats op vrijdag in Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2 in Beverwijk. De warme maaltijd bestaat uit een voor- en hoofdgerecht of een hoofdgerecht en een dessert, voor € 4,00 per keer. Iedereen is welkom, jong en oud! Wijkcentrum Prinsenhof is prima toegankelijk voor mindervaliden.

Vooraf aanmelden
De tafel staat gedekt voor u klaar op vrijdag om 12.30 uur, maar iedereen is al vanaf 12.15 uur welkom! Aanmelden voor de maaltijd kan elke week tot donderdag vóór 13.00 uur bij Wijkcentrum Prinsenhof. Daar kan de maaltijd dan ook meteen worden afgerekend.

Vrijwilligers
Het bereiden van de maaltijden en de organisatie van het restaurant wordt verzorgd door een enthousiaste groep vrijwilligers. Voor meer informatie kunt u bellen met BeverwijkvoorElkaar van Stichting Welzijn Beverwijk, tel. 0251-222222 op werkdagen van 09.00–13.00 uur.

 

Reacties