Zondag 26 juni: SundayFair Zomer editie 2016

Foto: Sunday Fair

Volop marktkramen, een uitgebreid aanbod van mooie en bijzondere producten en diensten afgewisseld met muziek en straattheater. Het is zondag weer tijd voor de Sunday Fair op de Breestraat van 12.00 tot 17.00 uur.

Max de hoornaap
De bezoekers kunnen dit keer genieten van mobiel figurentheater met in de hoofdrol Max de hoornaap. Hij voelt zich eigenlijk overal thuis, is makkelijk in de omgang, zindelijk, wasecht en kreukvrij. Kortom het ideale huis-, tuin- of keukendier.  Max reist met zijn trouwe oppasser “Porter” van dierentuin naar dierentuin, maar of ze hem ergens willen houden?

Couture en Steampunk
Gedurende de middag dansen op golven van Victoriaanse elegantie Rebelians op één meterhoge stokstelten over de Breestraat. Ze nemen de bezoekers mee in hun betoverende wereld van Couture en Steampunk.

stelten banner

Escaperoom
Voor wie van spanning houdt is er de escaperoom van Outstanding Events uit Wijk aan Zee.  Het thema van de Outstanding Escape room is ‘Breaking bad’ naar een en Amerikaanse hitserie Het is daarbij de bedoeling om in groepjes van  vijf d.m.v. het maken van opdrachten binnen 40 minuten te ontsnappen uit een afgesloten ruimte.  Interesse? Meld je van te voren per mail aan via [email protected]

Whiskeymo’s
Tijdens deze SundayFair is er livemuziek van de vintageband de ‘Whiskeymo’ met klassiekers van vroeger en hertalingen van oude hits.

whiskeymos vanner

Uitzending Radio Beverwijk
Niet weg te denken van de Sunday Fair is Radio Beverwijk, die ook dit keer weer rechtstreeks uitzendt vanaf de markt, en tevens 4 x een halfuur een liveoptreden met zangeres Samantha van Son verzorgt. Ook de thuisblijvers kunnen dus op afstand meegenieten van de sfeer in de Breestraat.

Mooi weer
Met een weersvoorspelling die veel goed beloofd voor het komende weekend en dus gegarandeerd leidt tot gezellige volle terrassen, daarbij ook de winkels die open zijn in het kader van de maandelijkse koopzondag, kàn het gewoon niet anders dan dat het zondag 26 juni goed toeven is ‘op de Bree’.

Programma SundayFair 26 juni

  • 12.00 tot 17.00          Diverse kramen
  • 12.00 tot 16.00          Live uitzending radio Beverwijk met elk uur een live optreden
  • 12.30 tot 16.30          De Whiskeymo’s bij het terras Gasterij ’t Meijershof
  • 12.30 tot 16.30          Duo FF Luisteren bij terras Lunchroom Noordeloos
  • 12.30 tot 16.30          Outstanding events (the escape room)
  • 12.30 tot 13.00          Merkel & Vannix
  • 13.00 tot 13.30          Stephworx
  • 13.45 tot 14.15          Merkel & Vannix
  • 14.15 tot 14.45          Stephworx
  • 15.15 tot 15.45          Merkel & Vannix
  • 16.00 tot 16.30          Stephworx
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen