Creatieve workshops bij Terre des Hommes Beverwijk

Foto: vai Terre des Hommes Beverwijk

In de periode van 17 tot en met 25 augustus organiseert Terre des Hommes in de ruimte boven de winkel aan de Breestraat een aantal creatieve workshops.

Geertje French
Deze workshop worden geleid door de van oorsprong Beverwijkse kunstenares/schrijfster Geertje French. Workshop die (bij voldoende belangstelling) zullen worden gegeven zijn: maskers maken, yoga, tassen maken en kleding “blingen”. Ook is er een schrijversworkshop. De workshops zijn bestemd voor alle leeftijden en dus ook voor ouders die samen met hun kinderen willen meedoen.

Voor de workshops heeft TdH de volgende data gereserveerd: 17, 18, 19, 20 en 24 en 25 augustus, steeds van 13.30 tot 15.30 uur.  Afhankelijk van het aantal inschrijvingen worden de exacte data vastgesteld en doorgegeven aan de inschrijvers. De kosten voor deelname bedragen tussen de 2,50 en 5 euro per workshop, inclusief koffie en thee.

Creatief met geluid
Op donderdag 8 september zal Marouscha Zandstra een workshop leiden “Creatief met geluid”, die duurt van 14.00 tot 15.30 uur. Hiervoor wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Nadere informatie en inschrijving is mogelijk in de winkel van Terre des Hommes aan de Breestraat 43, via [email protected] of via 06-14378905.

Reacties