Nacht van de Vleermuis in Beverwijk en Heemskerk

Foto: NME

In het weekend van vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus wordt de jaarlijkse Nacht van de Vleermuis georganiseerd. Door heel Europa worden dit weekend verschillende vleermuis activiteiten georganiseerd.

In Beverwijk en Heemskerk kun je tijdens de Nacht van de Vleermuis meedoen aan een vleermuisexcursie. Een kans voor jong en oud om meer te weten te komen over vleermuizen en ze zelfs te horen en te zien!

2 vleermuisexcursies
NME Beverwijk en Heemskerk organiseert dit weekend 2 vleermuisexcursies. Op vrijdag 26 augustus start de vleermuisexcursie vanuit bezoekerscentrum het Koetshuijs bij kasteel Assumburg, Tolweg 9a in Heemskerk. Op zaterdag 27 augustus start de vleermuisexcursie vanuit het gebouw van Scouting Beverwijk gelegen aan de Zeestraat 285 in Beverwijk.

De excursies starten om 20.30 uur en eindigen rond 22.30 uur. Deelname aan de excursie is gratis en is geschikt voor deelnemers vanaf 10 jaar en ouder. U kunt zich opgeven via [email protected], wel geldt er voor de excursie een maximum van 12 deelnemers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ilse Dekker via 0251-263841. Tip: zorg voor warme kleding.

NME Beverwijk en Heemskerk
NME Beverwijk en Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en Heemskerk. Voor meer informatie over ons programma kijkt u op www.nmeijmond.nl.

Reacties