Leerwerk-restaurant ‘Om de Hoek’ weer van start

Foto: Stichting Welzijn Beverwijk

De vakantie zit er bijna op en dat betekent dat de leerlingen van Heliomare College weer naar hun leerwerk-plekken gaan. Eén van die plekken is leerwerk-restaurant ‘Om de Hoek’ in buurthuis Wijk aan Duin.

Elke woensdag (behalve in de vakanties) koken en bedienen leerlingen daar van 12.00 tot 13.00 uur een warme driegangenlunch voor slechts € 7,-. Naast dat het gezond, lekker en betaalbaar eten is leerwerk-restaurant ‘Om de Hoek’ ook de ideale plek voor mensen om elkaar te ontmoeten en sociale contacten op te doen.

Vanaf woensdag 31 augustus
Eten bij restaurant ‘Om de Hoek’kan vanaf woensdag 31 augustus. Reserveren is noodzakelijk en kan via Stichting Welzijn Beverwijk, 0251-300300 of bij de Wijk Infobalie in buurthuis Wijk aan Duin aan de Wilgenhoflaan 2c in Beverwijk. Op dit adres vind je ook het leerwerk-restaurant.

Reserveren steeds tot en met maandag
Reserveren kan steeds tot en met maandag aan te melden. Als je aangeeft met hoeveel personen je komt kan men vooraf rekening houden met het inkopen en bereiden van de gerechten.

Leerwerk-restaurant ‘Om de Hoek’ is een samenwerking tussen Stichting Welzijn Beverwijk & Heliomare College en geïnitieerd door het Sociaal team.om de hoek affiche

Reacties