Voetjes van de vloer tijdens de Vers&Brocante markt!

Foto: Vers & Brocante markt

De vakantie periode zit er op en alle vaste standhouders van de markt zijn terug van vakantie en dat waren veelal inspirerende culinaire tripjes door Europa. De markt staat dus ook weer bomvol met diverse lekkernijen.

Met de zomer in de bol maar met zicht op de herfst, breekt ook de tijd weer aan om op culinair gebied en qua styling van het interieur langzaam overstag te gaan richting het najaar. Augustus t/m december is de periode waarin de dadeltakken worden geoogst, dadeltakken zijn geweldig sfeervol om als decoratie neer te leggen en zijn bijna onmisbaar in ieder landelijke interieur. Op de markt zal bloemist Bas Bloem een kraam vol hebben met deze decoratieve takken.

Dadeltakken als decoratie (foto: Pixabay)
Dadeltakken als decoratie (foto: Pixabay)

De Dikke Baron
Ook op gebied van wijn valt er zaterdag weer veel nieuws te beleven, o.a. bij “De dikke Baron”.  Deze vaste standhouder van de markt is ook weer terug van een vakantiebezoek aan hun wijnmakers in het prachtige Bierzo in Castilla y León in Spanje. en zullen een ieder weten te verrassen met mooie authentieke  Spaanse wijnen en trotse verhalen over een nieuwe samenwerking die zij aangaan met een van de bekendste wijnmakers Dominio de Tares.IMG_3902 banner

Dansshows
Bij dansschool La Passe uit Beverwijk breekt eerdaags het nieuwe dansseizoen weer aan en ook dat wordt gevierd op de markt. Vanaf 13.00 uur zullen de dansers van La Passe spetterende dansshows geven in o.a. breakdance, hip hop en streetdance. Ook is iedereen van harte welkom om even de voetjes van de vloer te halen en mee te doen aan het stijldansen op straat.

De Vers&Brocante markt die sinds april van dit jaar weer is gestart, staat inmiddels bekend als een Bourgondische maandmarkt met een Frans sfeertje. Het ongedwongen karakter van de markt zorgt maandelijks voor een gezellige sfeer in de Zeestraat. De verschillende terrasjes in de straat zijn dan ook de ideale plek om even bij te komen van het shoppen en oude- en nieuwe bekenden te treffen. Dat kan dus zaterdag a.s. van 10.00-17.00 uur. markt september 2016

 

Reacties