Vers & Brocante markt Zeestraat: terug van vakantie, maar toch nog in vakantiestemming

Foto: Wim Meijer Fotografie

Dat de meteorologische zomer al voorbij is was afgelopen zaterdag in de Zeestraat weinig van te merken: prachtig zonnig weer en heel veel bezoekers in een even zo zonnige stemming.

Inmiddels zijn we eigenlijk niet anders gewend: de Vers&Brocante markt in de Zeestraat zorgt iedere maand opnieuw voor een zonnig sfeertje. Zaterdag was dat niet anders. Een druk bezette markt met een groot aanbod van artikelen, waarmee al voorzichtig werd ingespeeld op de komende herfst-  en wintermaanden waarbij huiselijke gezelligheid een grote rol speelt, maar waarin ook het seizoen weer start van allerlei sporten en activiteiten.

Dansshows La Passe
Een duidelijk voorbeeld daarvan was Danssportcentrum la Passe uit Beverwijk. Net als zoveel sporten, gaat ook voor het dansen het nieuwe seizoen weer van start in september. Dat de jongere dansleden van la Passe er zin in hebben bleek afgelopen zaterdag: het danscentrum was met een heel team aanwezig was om de bezoekers van de markt te laten genieten van een aantal spetterende dansshows.

Allerlei dansvormen passeerde de revue, waaronder breakdance, hip hop en streetdance. En de marktgangers ontkwamen er niet aan om ook een dansje mee te  maken.

Opnieuw zijn de winkeliers van de Zeestraat er in geslaagd om de Vers & Brocante markt te maken tot een van de hoogtepunten van de maand binnen het Beverwijkse winkelbeleven. Een mooi aanbod van bijzondere lekkernijen, mooie wijnen, fruit, brocante, bijzondere decoraties en bloemen van bloemist Bas Bloem, die zich dit keer helemaal had uitgeleefd met dadeltakken.

Hoe gezellig de Vers&Brocante markt zaterdag was mag ook blijken uit onderstaande foto-impressie

Wim Meijer Fotografie_IMG_1291 Wim Meijer Fotografie_IMG_1315 Wim Meijer Fotografie_IMG_1318 Wim Meijer Fotografie_IMG_1282 Wim Meijer Fotografie_IMG_1275 Wim Meijer Fotografie_IMG_1274 Wim Meijer Fotografie_IMG_1283 Wim Meijer Fotografie_IMG_1309 Wim Meijer Fotografie_IMG_1289 Wim Meijer Fotografie_IMG_1307 Wim Meijer Fotografie_IMG_1306 Wim Meijer Fotografie_IMG_1305 Wim Meijer Fotografie_IMG_1304 Wim Meijer Fotografie_IMG_1303 Wim Meijer Fotografie_IMG_1301 Wim Meijer Fotografie_IMG_1295 Wim Meijer Fotografie_IMG_1292 Wim Meijer Fotografie_IMG_1302 Wim Meijer Fotografie_IMG_1269 Wim Meijer Fotografie_IMG_1311 Wim Meijer Fotografie_IMG_1319

 

Reacties