Week van de Opvoeding in de IJmond

Foto: Pixabay

Van 3 tot en met 9 oktober is de Week van de Opvoeding. Een week waar contact tussen opvoeder, kind en professional centraal staat met allerlei gratis activiteiten voor jong en oud!

Marina van der Wal, co-auteur ‘Het Enige Echte Eerlijke Puberopvoedboek’
Puberexpert Marina van der Wal, bekend van Koffietijd en vrouw.nl, zorgt op dinsdagavond 4 oktober vanaf 20.00 uur voor heel wat herkenning en aha-momenten tijdens haar lezing ‘Puber in huis, hoe houd je het gezellig’ bij dorpshuis Het Terras in Santpoort-Noord. In de pauze en na de lezing is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Aanmelden vereist.marina-van-der-wal-bannerGlitter & Glamour met Kim-Lian van der Meij
Op woensdag 5 oktober schittert Kim-Lian van der Meij vanaf 15.00 uur in het Kennemer Theater in Beverwijk, waar zij voorleest uit haar nieuwe boek van Dierendorpje. Het theater zelf is ingericht met een heuse glamourhoek waar je opgemaakt, geschminkt of verkleedt op de foto kunt. Verder kun je dansen, knutselen, springen, een demonstratie 3D printen bijwonen, ouder en kind yoga beoefenen, je DJ’s skills tonen en nog veel meer! kim-liam-affichePositief Opvoeden
In de avonduren is om 19.30 uur de lezing ‘Leren luisteren’ voor ouders en opvoeders bij wijkcentrum Prinsenhof in Beverwijk.

Puberen in de polder, Frans van Straalen
Nog een inspirerende lezing van puberen in de polder op donderdagavond 6 oktober: ‘Losser laten, niet laten vallen’ door Frans van Straalen. De lezing gaat over de veranderde relatie tussen kinderen en ouders/opvoeders in de pubertijd. De lezing start om 20.00 uur bij Gezondheidscentrum Citadel in Heemskerk.

Feestje op de markt in Heemskerk
Op vrijdag 7 oktober sluiten we de activiteiten af met een klein feestje op de markt in Heemskerk: knutselen, schminken of een potje voetbal op het Nielenplein.

Voor alle activiteiten geldt een gratis entree. Daarnaast zijn er professionals aanwezig voor vrijblijvend advies of om even te sparren tijdens een kopje koffie. Opvoeden gaat nu eenmaal niet vanzelf!

Reacties