Griezeldiploma halen tijdens Halloweenmarkt Wijkerbaan

Foto: Wim Meijer Fotografie / Pixabay

Zaterdag 29 oktober kunnen kinderen tijdens de Halloweenmarkt in winkelcentrum De Wijkerbaan een echt griezeldiploma halen.

Het Griezeldiploma kan worden behaald door de Halloweenspelletjes te doen die in het winkelcentrum zijn neergezet, zoals spoken-bowlen of pompoenen puzzelen. Behalve de spelletjes die tot het felbegeerde diploma moeten leiden zijn die dag nog meer (gratis) activiteiten tijdens de Halloweenmarkt.

 • Schminken
  Kinderen kunnen tijdens de Halloweenmarkt gratis worden geschminkt. Een spinnenweb op de wang of een vleermuis op het voorhoofd? Suzy’s Rainbow Dreams schminkt de griezeligste Halloweenafbeeldingen. De schminker is aanwezig tussen 11:00 en 15:00 uur.
 • Op de foto in Halloweenstijl
  Verkleed als heks, spook of ander eng figuur, met een zelf uitgeholde pompoen of gewoon met vrienden op de foto? Dat kan. Van 11:00 tot 16:00 uur is MvdL Fotografie aanwezig om griezelige leuke foto’s te nemen in een prachtig Halloween decor.
 • Pompoenen uithollen
  Bij Bloemisten de Eeuwige Lente wordt ook dit jaar weer een workshop pompoen uithollen gegeven. Dit duurt ongeveer 30 minuten en kost € 2,50. Wel graag even van tevoren opgeven in de winkel bij Bloemisten de Eeuwige Lente op de Wijkerbaan. Het pompoenen uithollen kan tussen 10:00 en 16:00 uur.
 • Standhouders
  Niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen is er genoeg te zien tijdens de Halloweenmarkt. Er zullen diverse standhouders staan met mooie en bijzondere producten. Te denken valt o.a. aan: gehaakte, geborduurde en bestickerde kinder- en babyproducten, beschilderd aardewerk, kaarten, kleding, honing, cadeauartikelen en nog veel meer.

Uiteraard zijn tijdens de Halloweenmarkt de winkels in het winkelcentrum gewoon geopend voor al uw dagelijkse boodschappen. Daarnaast hebben Slagerij Marcel Dekker, Bakkerij Goemans en Modezaak Las Chiclaneras extra leuke aanbiedingen voor u op een kraam.

De Halloweenmarkt wordt georganiseerd door de winkeliersvereniging van de Wijkerbaan in samenwerking met DVR evenementen. Het evenement duurt van 10:00 tot 16:00 uur en is gratis toegankelijk. Ook parkeren rondom winkelcentrum De Wijkerbaan is gratis.

Reacties